mandag, mars 09, 2009

MTV

Også kjent som Music Television ble lansert i 1981. Dens hensikt var å spille musikkvideoer. Da vi fikk kabel-tv i "hine hårde" dager var MTV en vinner. Var det ikke noe annet på tv var det bare å sette over på MTV og der kunne vi følge siste nytt fra USA og England. Jeg husker spesielt godt "3 from 1" og "Insert artist here" weekend. Da var helgen full av dokumenterer og bakomfilm fra artistenes liv. Stor stas for noen som kunn hadde Topp og "Ti i skuddet" som inspirasjonskilde.

Men hva skjedde med MTV?

Kort fra dagens program:

1810-1840 Life of Ryan.
Am Reality. Ryan Sheckler er en av de hotteste unge skaterne i verden.
Men selv om han er en ener i skateparken, er det ikke like lett å finne balanse når det kommer til familie, venner, karriere.

1840-1905 Wanna Come In?
Am Reality. Sjernerte gutter som ikke tør å date får hjelp av garvede sjarmører for å få farte på datinglivet.

1905-1930 Room Raiders
Am Reality. I Room Raiders blir tre deltakere kidnappet fra hjemmene sine, og må følge med på en skjerm mens noen fra det motsatte kjønn ransaker, undersøker og vurderer rommene deres. Skuffer blir åpnet, skap blir tømt og alle hemmeligheter skal frem.

1930-2025 Made
Det er alle tenåringers drøm å ta seg ut i verden og realisere seg selv. En frivillig kandidat får hjelp av profesjonelle trenere til å bli akkurat det de ønsker.

2025-2050 My Super Sweet 16
Realityserie. Stormannsgale 16 åringer og medgjørlige foreldre.

2050-2145 Pimp My Ride x 2
Det ultimate råneprogrammet. Mekanikerteamet gir seg på en nye vrak som etter en solid overhaling skal bli til skikkelige kremkjerrer.

For no' jævla mannskit!
Som Don McLean sa; The day that music died

Ingen kommentarer: