torsdag, mars 01, 2007

Flypassasjerer del II

Flyturen i seg selv bruker gå smertefritt. Så lenge du kan se bort i fra at du sitter i midten og ikke under noen omstendigheter har tilgang til armlen...

"Velkommen til Oslo Lufthavn Gardermoen" vennligst forbli sittende i setet med setebeltet på til lyset i panlet over deg slukkes. Hold midtgang og nødutgang fri for all håndbagasje."

Yeah right! Den første idioten spretter opp før flyet har truffet gaten. Resten følger øyeblikkelig så snart lyset er slukket. -Har ikke disse menneskene vært på et fly før? Skjønner de ikke at flyvertinnene skal "disarm slides, cross check and report" før vi kan forlate flyet. Ikke for å snakke om de idiotene som på død og liv skulle sitt fremst. Nå begynner det å bli på tide å ta ned jakken, ta den på og lirke ut kofferten.

Så sitter du der i midtsetet og tar livet med ro, ler godt av folkene som står krokbøyd i kabinen. Men da skal selvsagt passasjerern ved vinduet ut! Og det ASAP!

Avgang:
1. Ta for faen av deg alt som kan pipe før du går gjennom metalldetektoren!!!
2. Ikke reis deg før køen er forsvunnet langt ned i tuben. Du har et sete og resververt plass. Ingen grunn til panikk kjære.
3. Ta av deg jakken og klargjør deg for å innta setet før du kommer ombord.


Ankomst.
1. Ikke gidd å reis deg FØR køen har begynt å bevege på seg.
2. Er du først ut døra står du lengst ved bagasjebåndet.
3. Er du første man som får bagasjen blir du garantert stoppet i tollen og bussen rekker du heller ikke!

Ingen kommentarer: