mandag, mars 21, 2011

Tippeligaen 2011

Jada! Fredag var det 19.mars. Samme kveld startet tippeligaen 2011 med storkampen Sarpsborg 08 mot Molde (2-0). 

I natt var det vårjevndøgn og neste helg stiller vi klokka fremover og det er sommertid. Og da har vi allerede gjennomført en serierunde i herrenes øverste divisjon. Samme helg gikk 15000-16000 (overbetalte, egoistiske bedriftsledere, i følge enkelte aviser) over fjellet fra Rena til Lillehammer. Skiskytterne avsluttet sesongen i Kollen. Marit, Petter og Finn-Hågen Krogh avsluttet med stil i Falun. - Finn-Hågen imponerte! Jeg har aldri hørt om gutten, så det var artig. Finnmarking og greier. Adam Malysz (33) pensjonerte seg som skihopper med en meget fortjent og fin 3. plass i Planica. Tom Hilde farga barten med mascara for å hylle polakken.

Alt i alt en fin avslutning på vintersportsesongen. Men hvorfor i helvete måtte tippeligafotballen blande seg inn i denne helga? Jeg siterer en kompis som siterte journalist Rikke Lange: "3 grader, sterk vind, sludd i lufta. Det kan bare bety én ting; seriestart på Alfeim!" 

Norge er vel strengt tatt ikke landet for å drive med gressbasert idrett i mars... Hvorfor de på død og liv måtte starte denne helga er over min fatteevne! Det var kanskje ikke nødvendig og utvide fra 14 til 16 lag hvis fotball i mars og november er konsekvensen. Allerede til helga har de pause. Da er det landskamp mot Danmark. 

Jeg er lei allerede!

1 kommentar:

Ida sa...

Jeg er så veldig, veldig enig! Også bruker de mangfoldige tusen på å få banene klare og snøfrie til kampene. Og sportsnyhetene fylles med spillere og trenere som klager på dårlig underlag og dårlig vær... Hold fotballsesongen til årstidene det faktisk går an å spille fotball!