tirsdag, desember 13, 2005

Påskeharen sendt til Cuba?

Det meldes fra Nordpolen at familien Nisse fremdeles står på at de ikke kan gjennomføre julen 2005. Til tross for et verdens omspennende press, står familien på sitt. Julen 2005 er og blir kansellert, hvis ikke ICAO endere kravene til slede trafikk i det travle luftrommet over Europa. Alternativt kan vi få økte bevilgninger over über-statsbudsjettet slik at vi kan få invisert i utdanning og nytt utstyr, sier Nissens pressetalsmann i en kommentar

Fra Politiet meldes det at CIAs "hemmelige" fangetransport fly nok en gang har benyttet Norsk og Europeisk luftrom og flyplasser til fangetransport. Denne gangen er det Påskeharen som har blitt hente og han skal visstnok være transportert til den fryktede Guatanamo bay-basen på Cuba. Operasjonen med å hente Påskeharen (som er mistenk for å ha en finger med i Nissens død. red adm) skal ha blitt iverksatt og gjennomført på direkte ordre fra Pesident Bush. Fra det Hvite Hus sies det at "USA ikke kan godta at ikke Påskeharen blir avhørt på skikkelig vis". Hva som menes med skikkelig vis er på nåværende tidspunkt uvist.

Amnesty er på saken og har allerde protestert høylytt i Europeisk presse. Påskeharen er ganske sikkert blitt utsatt for en eller annen form for tortur sies det. Hvordan ellers kan President Bush tilfredsstille opinionen hjemme i USA? sies det fra Norske Amnesty-sympatisører.

Følg saken videre!

Ingen kommentarer: