torsdag, desember 08, 2005

Påskeharen varetektsfengslet!

Politiet har i en pressmelding i kveld gjort det klart at Påskeharen er varetektsfengslet mistenkt for å har forvoldt Nissens død.
En talsmann fra Politiet sier de har sterke indikajsoner på at Påskeharen kan ha utsatt sleden til Julenissen for sabotasje, og dermed vært forårsaket den tragiske ulykken som medførte at Nissen og 7 av hans reinsdyr omkom.

Det har lenge vært kjent at Påskeharen og Nissen har hatt et heller turbulent forhold. Påskaharen har tidliger i år gått ut i media og omtalt Nissen som ugudelig og blasfemisk. Nissen på sin side uttalte i den sammenheng at Påskeharen ikke var det spor bedre, og det var virkligs om å kaste stein i glasshus.
Kilder i kretsen rundt Påskeharen sier at Påskeharen lenge har båret nag til Nisse, da han føler seg tilsidesatt og oversett. Påskeharen skal, etter det Ekstreme Høyder kjenner til, ha kommet med konkrete trussler mot Nissen i forbindelse med et fuktig eggepunsj-lag i sommer.

Påskeharens advoktat uttalte tidligere i dag at Politiets mistanke er grunnløse og at Påskeharen er svært nedbrutt. Ikke bare har han mistet sin gode venn Nissen, han blir nå anklaget for å indirekte ha forvoldt hans død. Advokaten legger også til at det kan gå mot kansellering av Påsken 2006, hvis ikke påskeharen blir renvasket og sluppet løs i løpet av adventstiden.

Ekstereme Høyder følger saken videre!

Bente Believeinsanta

3 kommentarer:

På slakk line sa...

Kan noen ringe en dokter??
Det har klikka for noen jeg kjenner :-)

Ps. Nu sett æ hos gamlingan å drekk rødvin, e æ heldi får æ mat før klokka 20.00 i kveld!

Betty sa...

Det heite dokTOR ikke dokTER...

Ko Ko kan du vær sjøl!

På slakk line sa...

Aldri hørt om dialekt??
DOKTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!
FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESK
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!