mandag, desember 05, 2005

Julen 2005 kansellert!

På grunn av Nissens plutselig og tragiske bortgang har hans familie besluttet å kansellere julen 2005! Det er ikke Nissens bortgang i seg selv som utløser denne konsekvensen, men de nye stregne kravene fra ICAO.
Fra Nordpolen meldes det at de nye reglene og krav til utstyr som sleden skal ha ombord, gjør det umulig å få sjekket ut en erstatter for Nissen på så kort tid.

"Det er et drastisk steg å måtte ta. Vi har Opplevd tragedier før ifm julen, men har aldri måttet kansellerere tidligere! Alle vi her oppe på Nordpolen tar dette svært tungt. Ikke nok med at Nissen ble revet bort fra oss uten forvarsel... Nå må vi også skuffe milioner av barn verden over, som følge av ICAOs nye, strenge regle" sier familien Nissens pressetalsmann i en kommentar.

Ledelsen i den internasjonale luftfartsorganisasjon i Montereal beklager dette utfallet, men mener de har tatt en riktig avgjørelse. "Vi kan ikke leve med slike forhold i luftfarten. Både for Nissen og den sivil luftfarten har det vært svært farlig og utilfredsstillende forhold i luften som følge av for dårlige prosedyrer" sier en representant fra ICAO.

Det er ventet kraftige protester mot ICAO verden over i tiden fremover. Og i Paris går de så langt som å antyde at det kan bli store opptøyer på julaften hvis det blir klart at Nissen faktisk uteblir i 2005.

Her hjemme i Norge tar regjeringen det hele med knusende ro. Statsminister Jens Stoltenberg antydete tidliger ei uken at vi har ingenting å tape, da det ikke har vært noen snille barn i Norge i år!

Deterbaretosøndagertiljul. Bente Beliveinsanta

5 kommentarer:

På slakk line sa...

Egentlig e du ganske syk!
he he

Betty sa...

Skjønna ikke ka du mein!
Dette e jo faghumor på sitt beste!!!

Luftfart og jul... Skriv om nå som æ kan på en måte ja. Kjæpmpe idé!

Ka bi d neste!? Kanskje påskeharen bi mistenkt for sabotasje mot Nissen si slede? Ikke utenkeli!

På slakk line sa...

"Påskeharen meldte seg inn i kvinnegruppa Ottar".
- Jeg vil ha sladden tilbake, sier han i en kommentar.

Betty sa...

Men sia han e mistenkt for sabotasje og forsettlig drap (kjæm i neste oppslag om Juleskandalen 2005!) vil han bli varetektsfengsla om kun kort tid.

På slakk line sa...

Kvinnegruppa Ottar va med på planlegginga SIA JULENISSN E EN MANN!!!!